Cremora tert met ‘n Verskil (Isa van Tonder)


1/2 kop Kookwater
250 g Cremora
1 Blik Kondensmelk
1/2 Kop Suurlemoensap
500g Yohurt (Black Forrest)
1pak Rooi Jellie
1pak Marie Beskuitjies fyngemaak en met gesmelte botter gement


Metode:
Meng Cremora goed met kookwater en sit in yskas tot heeltemal afgekoel.
Klits tot styf en romerig.
Gooi Kondensmelk en suurlemoen sap by en klits goed.
Maak intussen jellie aan en laat afkoel maar nie stol nie.
Meng yogurt en jellie by kondensmelk mengsel en gooi oor koekie kors.
Breek flake bo-oor vir versiering.
(Mense het al gedink dit is kaaskoek so lekker is hierdie en dit is heerlike maklik en goedkoop)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s